Blog

Voorstellen

Het was misschien handiger geweest als ik hiermee was begonnen in blog nummero uno… maar ja, dat heb ik niet gedaan. Hoogste tijd voor dus. Wie is Janneke, wat doet ze eigenlijk en waarom.

Ik ben Janneke en woon samen met mijn vriend in Nijmegen City. Dingen maken, laten ontstaan is iets wat ik het allerliefste doe! En dan bij voorkeur spelend en intuïtief met verf. Het geeft enorm veel vrijheid, is ontzettend leerzaam en maakt mij intens gelukkig.   

Dat is iets wat ik nu weet. Ik was het alleen een tijdje kwijt. De focus lag op dingen die moeten en goed moeten en zo moeten en zus moeten. Dat gaf alleen geen voldoening en ook geen geluk. Dus heb ik afgelopen jaar een hele grote beslissing gemaakt wat betreft mijn werk/carrière. Ik heb mijn goedlopende praktijk voor kinderoefentherapie gedag gezegd om vanaf nu al mijn tijd te stoppen in de/mijn kunst. 

Dat is nogal een gevalletje het roer om he! Mijn ouders vielen in ieder geval bijna van hun stoel toen ik het ze vertelde… 

Met mijn kunst wil ik iedereen uitnodigen om weer te gaan creëren. Ik wil je laten ervaren hoe fijn het is om te spelen en om iets te creëren zonder hoge lat of doelstelling. Gewoon, genieten van de reis, het proces.
Geen controle en geen moeten. Wel je kinderlijke fantasie prikkelen, loslaten en ontspannen. 

Juist en alleen dan ontstaat er naar mijn mening iets moois, authentieks en betekenisvol.

Stel hier je vraag!
Wil je contact?
Hoi, ik ben je graag van dienst. Maar het kan zijn dat ik momenteel met iets kunst(ge)zinnigs bezig ben. Ik beantwoord berichtjes altijd z.s.m. en zeker binnen 24 uur. Waarmee kan ik je helpen?